Illutron skal flytte... Men hvor skal vi hen?


Kære venner og naboer
Vores tid på Teglholmen er ved at være forbi. Grunden er solgt, der skal bygges, og inden for få måneder skal skibet forlade kajplads 43 og forhåbentligt finde et nyt sted.

Vi har været meget glade for Teglholmen hvor vi siden 2007 har ligget til kaj med vores gamle skib.
Vi har elsket, at vi på så mange måder har kunnet bidrage til kulturlivet i hele Sydhavnsområdet og har været meget taknemmelige for de mange dygtige og kreative mennesker vi har mødt og samarbejdet med.

Hvis det er muligt, vil vi rigtigt gerne blive i området.


Hvor i København kan 400 tons stål, kunst og kreativitet rummes og udfolde sig i fremtiden?Vi har brug for dig:


By&Havn, som sælger grunden på Teglholmen, kan desværre ikke tilbyde os et andet sted at være.

Vi er fuld gang med at afsøge nye muligheder, men der kan meget nemt være steder og mennesker, som vi ikke kender eller ved hvordan vi kommer i kontakt med.

Du må meget gerne sætte både hjerner og netværker i blød, for at finde ud af, hvor der er mulighed for, at vi kan være.
Der er mange kilometer kaj i København, men ejerskab og hvem, som man skal have lov og tilladelse fra, er ikke altid nemt at gennemskue.


Hvad er vigtigt for illutron:


Vi vil gerne være et sted med mennesker i nærheden. Det betyder meget for os, at vi er et sted, hvor folk kan komme forbi og komme på besøg, en eftermiddag eller weekendgåtur.

Vi laver ting på vandet. Mulighed for at have spændende flåder og sejlende kunst fortøjret og placeret omkring skibet er vigtig.

Økonomien er vigtig. Vi er en frivilligt drevet forening, og alle udgifter bliver betalt af vores egne slunkne kunstner-lommer. Vi både kan og vil gerne betale for en kajplads, men jo flere penge vi skal bruge på lejeudgifter, jo færre penge kan vi bruge på at skabe liv og kunst.

Vi er ikke altid så pæne og polerede. Vi gør hvad vi kan, for at se anstændige ud, men vi er også et arbejdende værksted, og vi har tit kunstværker på vej ind og ud eller i produktion stående omkring os. illutron er et gammelt stålskib, og lidt rust hist og her er også svært helt at undgå.

Vi vil gerne udvikle os. Hvis der er et sted, som åbner for nye samarbejder, eller anvendelser, så er vi meget interesserede. Skibet og dets formål er ikke mejslet i sten, men er åbent for diskussion og muligt at ændre og dreje i nye spændende retninger.


Helt konkret:


Skriv til os. Snak med os. Vi vil gerne høre, hvad du tænker om illutron og om vores fremtid.


Eller kom forbi til en kop kaffe når vi er her.